Događanja

18. dječja olimpijada

Dječja olimpijada je ove godine postala punoljetna, što znači da će djeca koja su se natjecala na igrama, biti generacija koja će se pamtiti po tome.

Zamjenica župana Krapinsko-zagorske županije Jasna Petek otvorila je ove igre prigodnim riječima: “Djeca od malena uče o zdravim stilovima života, a tu je i zdušno navijanje obitelji. Uistinu lijepa slika. Sport nas uči jako puno, i kako prihvatiti poraz i kako se veseliti pobjedi.” Uz nju djecu i navijače pozdravili su gradonačelnik domaćina grada Zaboka Ivan Hanžek i predsjednik Sportske zajednice KKZŽ Tihomir Vančina.

U natjecanju je sudjelovalo 14 zagorskih vrtića, sveukupno 492 djece, koja su se natjecala u bacanju loptice, nogometu, štafeti i skoku u dalj, u kategorijama za djevojčice i dječake. Kao i uvijek do sada na svim natjecateljskim terenima bilo je glasno, dinamično i živo, a s tribina se čulo navijanje i podrška roditelja.

Kako su natjecanja krenula počeli su stizati i prvi rezultati i medalje. Nama su naravno bili najvažniji rezultati naše djece, pa su tako zlato dobile:

  • ženska ekipa u trčanju štafete
  • Jana u skoku u dalj, kojoj je zlatnu medalju dodijelio župan KZŽ Željko Kolar

Ukupni pobjednik ovih igara je DV Naša radost iz Pregrade (122), a slijede ih DV Gustav Krklec iz Krapine (121), DV Zipkica iz Zaboka (119), DV Bubamara iz Donje Stubice (118), DV Bedekovčina (108), DV Balončica iz Huma na Sutli (105), DV Rožica iz Velikog Trgovišća (104), DV Cvrkutići iz Oroslavja (100), DV Maslačak iz Krapinskih Toplica (94), DV Zagorske pčelice iz Svetog Križa Začretja (90), DV Zipkica 2 iz Zaboka (83), DV Zvirek iz Stubičkih Toplica (68), DV Zlatni dani iz Zlatar Bistrice (30), DV Škrinjica iz Radoboja (29) te Mravci iz Centra za odgoj i obrazovanje iz Krapinskih Toplica (30).

Ponosni i sretni, i djeca i odgojitelji sa osmjehom na licu, ovjekovječili su slikama ovu manifestaciju.

Provedba Opće Uredbe o zaštiti podataka
O nama

Dobrodošli na web stranice Dječjeg vrtića "Maslačak" Krapinske Toplice


Ovdje možete pronaći informacije o našim trenutnim, prošlim i, naravno, budućim aktivnostima.

Također se možete informirati kako upisati djecu te pronaći korisne savjete koji pomažu u odgoju vašeg djeteta!

Kontakt

Pošaljite elektronsku poštu na djecji.vrtic.maslacak@kr.t-com.hr

Sva prava pridržana

© 2015.-2019. DV "Maslačak" Krapinske Toplice

Prenošenje sadržaja djelomično ili u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.


Izrada web stranica Studio za umjetnost i dizajn Nikola Sinković