Događanja

Stručno usavršavanje preko mreže

– razmjena kvalitetnih primjera dobre prakse

Odgojiteljice Dječjeg vrtića Maslačak iz  Krapinskih Toplica u suradnji s pedagoginjom Manuelom Kos, održale su 18. veljače 2021. s početkom u 17 sati online Zoom izlaganje prikaza svoje prakse kroz PPT prezentacije za odgojitelje i stručne suradnike Dječjeg vrtića Bubamara iz Donje Stubice.

Ova razmjena (samo)refleksija na svoj rad prva je u nizu planiranih te se nastavlja obzirom na višegodišnju profesionalnu suradnju s vrtićem Bubamara. Predstavljene su tri teme: Program ranog učenja engleskog jezika – od potrebe do ideje, od ideje do realizacije odgojiteljice Branke Anić, Pravo na priču – poticanje čitanja i promicanje kulture čitanja odgojiteljica Valentine Koprivnjak i Katarine Bednjanec Lončarek te (Samo)konstruirano znanje djece – istina ili mit? odgojiteljice mentorice Nine Ljubičić.

Ovakav način povezivanja vrtića utječe pozitivno na profesionalni razvoj odgajatelja, mijenja i podiže kvalitetu odgojno-obrazovnog procesa, ali nudi i nove i različite uvide u razumijevanje važnosti za cjeloživotnim učenjem odgojno-obrazovnih djelatnika. Prenošenje znanja i iskustava na ovakav način isprepliće više faktora – individualna promišljanja, promjene na osobnoj razini, razvoj profesionalnih kompetencija odgojitelja s ciljem boljeg razumijevanja djeteta i jačanjem odgojno-obrazovne prakse.

Provedba Opće Uredbe o zaštiti podataka
O nama

Dobrodošli na web stranice Dječjeg vrtića "Maslačak" Krapinske Toplice


Ovdje možete pronaći informacije o našim trenutnim, prošlim i, naravno, budućim aktivnostima.

Također se možete informirati kako upisati djecu te pronaći korisne savjete koji pomažu u odgoju vašeg djeteta!

Kontakt

Pošaljite elektronsku poštu na djecji.vrtic.maslacak@kr.t-com.hr

Sva prava pridržana

© 2015.-2021. DV "Maslačak" Krapinske Toplice

Prenošenje sadržaja djelomično ili u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.


Izrada web stranica Studio za umjetnost i dizajn Nikola Sinković