Fašnik u Toplicama

Legići kockići u fašničkoj povorci

Kao i svake godine, odmah nakon božićnih blagdana započinje se sa razmišljanjem i prijedlozima o skupnoj maski za fašnik. I tako je ove godine prijedlog pao da budemo veseli šareni maleni Legići kockići.

Vrijedna odgajateljica Tea, čiji je i bio prijedlog, izradila je model maske uz pisane upute sa slikama koje smo stavili na glavni ulazni pano u vrtić kako bi ga svi roditelji i djeca vidjeli. Dodatne upute roditelji su dobili i od svojih matičnih odgajatelja u skupinama.

Kao i uvijek do sada roditelji su nas ugodno iznenadili svojim kreacijama te su djeca u cjelini bila pravo Lego kockić blago.

Snijeg koji je zabijelio naše Toplice vratio nam je zimski ugođaj te su se šareni Legićikockići spremno pridružili Dječjoj fašničkoj povorci u organizaciji Društva naša djeca Krapinske Toplice 9. veljače 2018. godine.

Predivno je bilo vidjeti naše Toplice pune djece, raznih maski, šarenih i veselih. Maškarane skupine djece iz Centra za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice, Osnovne škole i našeg vrtića preplavile su glavnu ulicu kojom su se kretale, pa sve do okupljanja u središnjem parku Centra za obrazovanje i odgoj.

Hvala Društvu naša djeca Krapinske Toplice na upornosti, organizaciji i trudu da se njeguje tradicija maškaranja u našim Toplicama i okupljanju tolikog broja najmlađih!

Provedba Opće Uredbe o zaštiti podataka
O nama

Dobrodošli na web stranice Dječjeg vrtića "Maslačak" Krapinske Toplice


Ovdje možete pronaći informacije o našim trenutnim, prošlim i, naravno, budućim aktivnostima.

Također se možete informirati kako upisati djecu te pronaći korisne savjete koji pomažu u odgoju vašeg djeteta!

Kontakt

Pošaljite elektronsku poštu na djecji.vrtic.maslacak@kr.t-com.hr

Sva prava pridržana

© 2015.-2019. DV "Maslačak" Krapinske Toplice

Prenošenje sadržaja djelomično ili u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.


Izrada web stranica Studio za umjetnost i dizajn Nikola Sinković