Stručni skup

Održan stručni skup

odgojitelja u našem vrtiću

Kao što je i najavljeno, 24. studenoga 2015. godine, naš je vrtić bio domaćin stručnog skupa u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje, s temom Stvaranje prepoznatljivog kurikuluma u ustanovi ranog i predškolskog odgoja.

Osamdesetak odgojitelja, stručnih suradnika, savjetnika, mentora i ravnatelja okupljenih u dvorani u ime vrtića pozdravila je ravnateljica Katica Cerovec. Dobrodošlicu im je poželio i načelnik općine Krapinske Toplice Ernest Svažić, a zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek sve prisutne je oduševila pozdravnim govorom u kojem je pokazala koliko poznaje našu djelatnost i koliko je predškolski odgoj važan onima koji su u njemu, a koliko županija podržava sve ovakve stručne skupove.

Viša stručna savjetnica za predškolski odgoj Agencije za odgoj i obrazovanje Andreja Silić uvela je prisutne u sam skup najavivši predavačice – Biljanu Vidačić Maraš mag. pead., Slavicu Mišak odgojitelj savjetnika, Andreu Jamičić mag. pead., Gabrijelu Hodak odgojiteljicu, Dubravku Majsak odgojitelj savjetnika, Sanju Kolarić Piplica meg. pead., Maru Malenica prof. pedagogije, mentor, Sašu Matika prof. psh..

Ovo je bila prilika da se prezentira naš novi prostor koji se iz dana u dan oplemenjuje novim korisnim i prigodnim sadržajima, koji vrtiću daju jednu novu osobnost.

Provedba Opće Uredbe o zaštiti podataka
O nama

Dobrodošli na web stranice Dječjeg vrtića "Maslačak" Krapinske Toplice


Ovdje možete pronaći informacije o našim trenutnim, prošlim i, naravno, budućim aktivnostima.

Također se možete informirati kako upisati djecu te pronaći korisne savjete koji pomažu u odgoju vašeg djeteta!

Kontakt

Pošaljite elektronsku poštu na djecji.vrtic.maslacak@kr.t-com.hr

Sva prava pridržana

© 2015.-2019. DV "Maslačak" Krapinske Toplice

Prenošenje sadržaja djelomično ili u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.


Izrada web stranica Studio za umjetnost i dizajn Nikola Sinković