Događanja

Međunarodni dan tolerancije

16. studeni je dan koji se obilježava kao Međunarodni dan tolerancije! Nitko na svijetu nije isti pa je stoga tolerancija prema svima nešto što bi ljudi trebali imati usađeno u svoja srca. Djeca pak upijaju i uče od nas starijih. Ljudi, djeca, koji su različiti ne diskriminiraju niti svojim životima niti životnim navikama ne ometaju druge oko sebe – oni su samo drugačiji od nas i kao takvi imaju pravo biti sastavni dio naših života. A mi smo oni koji ćemo im pružiti ruku i biti uz njih.

9

Upravo zato na dan tolerancije otvorili smo naša vrata i čistog srca dočekali djecu iz Centra za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice, koja su nas obradovala svojim dolaskom u pratnji svojih voditeljica, prof. def. Snježane i Lahorke.

Zajedničko druženje, ples, čitanje, nježnost, topao pogled, pažnja i ljubav s kojom smo dočekali naše prijatelje na isti način nam se vratila, samo na njihov, drugačiji, način.

I dok su se djeca zabavljala i družila nastalo je veliko srce koje će nas sjećati na druženje, oplemenjivanje, učenje i upoznavanje sa prijateljima s kojima ćemo se ubrzo vidjeti u njihovom okruženju.

8

Provedba Opće Uredbe o zaštiti podataka
O nama

Dobrodošli na web stranice Dječjeg vrtića "Maslačak" Krapinske Toplice


Ovdje možete pronaći informacije o našim trenutnim, prošlim i, naravno, budućim aktivnostima.

Također se možete informirati kako upisati djecu te pronaći korisne savjete koji pomažu u odgoju vašeg djeteta!

Kontakt

Pošaljite elektronsku poštu na djecji.vrtic.maslacak@kr.t-com.hr

Sva prava pridržana

© 2015.-2019. DV "Maslačak" Krapinske Toplice

Prenošenje sadržaja djelomično ili u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.


Izrada web stranica Studio za umjetnost i dizajn Nikola Sinković